Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart fyller du år pappa


Jag undrar över vad jag kan ge dig som gåva
Du fyller 100 år snart och du var 47 år vid min födelse

Jag har ditt fotografi som ständigt är med mig
Du hade Farfars fotografi med dig i alla lägen

Din son saknar dig så förtvivlat
Men han känner dina snickarhänder
Smekandes kinden hans

Saknaden Pappa
Är svår att bära

Men en dag kommer jag få krama dig igen




Fri vers av Carl Mikael Fäldt
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-11 23:07



Bookmark and Share


  bumerang
Evig kärlek i sitt vackraste uttryck.
Faderskärlek.
2013-10-12

  KYREUS of Sweden
Ömsint.
2013-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt