Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Satan


Gabriel och jag kan se att du var orättvist behandlad

Vi ser nu att du lider och vill hämnas

Så vi ber dig om ursäkt

Vi vill sluta fred



Kan du?




Prosa av Carl Mikael Fäldt
Läst 287 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-12 00:52



Bookmark and Share


  Nina.H
Starkt och djupt.. tänkvärda rader!
2013-10-12

  bumerang
Healing i process.
Från mitt personliga plan
För Moder Jord.
Kärlek
2013-10-12

  queenia
Lysande- djupt analytiskt, över ett andligt skeende vi aldrig får grepp om!

Detta ämne har jag grunnat på sedan småskolan! Orättvisorna, i att bli predestinerad till Ondska, i Livets Bok om allra största Kärleken!

Vad vore Jesus, utan Judas Iskariot?
2013-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt