Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Happy b-day



Min syster är min klippa
Min klokhet när jag är dum
Mitt ljus när jag är mörk
Min energi när jag inte har kraft
Hon finns alltid där
Och som alla andra systrar har vi haft våra stunder
Då vi nästan hatat varandra
Men vi vet alltid
Att vi älskar varandra där inne
Så grattis till min syster som idag firar sin dag
Hon är den coolaste som finns




Fri vers av Tess74
Läst 203 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-10-12 09:49



Bookmark and Share


  Magica VIP
Glad för din skull att du har en sådan bra relation med din syster. Mycket fin hyllningsdikt! :)
2013-10-13

    ej medlem längre
syskonkärlek - me like..
2013-10-12

  Carina Bendix
Jättefin hyllning till din syster! :)
2013-10-12

  M M Mannheim VIP
Det verkar vara två coola systrar, tycker jag!
2013-10-12

    ej medlem längre
Vad fint!!
2013-10-12

  Lars Hedlin
JA så kan det vara mellan syskon..vet hur det kan vara och kännas!
2013-10-12

  Järnkatten
Vi har alla våra stunder, fint skrivet :)!
2013-10-12

    anzerex
det undra jag också jag har med en syster

och vi befinner oss 40 mil ifrån och har inte sett varandra
på ett väldigt bra tag jag har klarat mig själv
2013-10-12

    ej medlem längre
så vackert skrivet!
2013-10-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken fin hyllning till din syster!
2013-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74