Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beströdda ord

Som om jag aldrig försvann,
du mig alltid igen fann
Bara för att vid min sida få gå
och hängivet lyssna på

Mina beströdda ord

De som är sådda i din jord

För att växa i min luft
och ge av ditt förnuft

Du fått mig, efter regn, blomma upp
Jag nått dig bakom oanade gupp..

..och kringelikrokar

Men inför dramatiska tokar,
jag ofta slokar

Och utanför såddens gräns,
finns det annat som bränns


Utan att det först känns




Bunden vers (Rim) av amolunda
Läst 179 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-12 19:30



Bookmark and Share


  Ole Sunnerfjell
Så sammanflätat och samordnat mellan två och stöttande med växtkraft. Fint återgivet av det innersta.
2013-10-16

  Lars Hedlin
Så fint och berörande!
2013-10-13

    Lone Wolf
Starkt!
kram
2013-10-12
  > Nästa text
< Föregående

amolunda
amolunda