Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Jag föddes med skrattet i halsen."


Söndagsmorgon i sommarhuset.

Trädde ett par trosor
över huvudet
och sa till min fru
att jag är Spindelmannen. 

– Eh de där är inte mina.


Jag blev
 
jätteobehagligamannen.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-13 10:04



Bookmark and Share


  Moa Martinsson
Obehaglig men varm om huvudet. Jobbigt men praktiskt - liksom.
2014-01-15

  Tess74
Hahaha jobbigt läge liksom
2013-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP