Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..både härligt och farligt..


Leka med Elden

Beviljade blickar vill syna
när du glödande pilar skickar

Tidens gång kan bryna
stormiga, underbara kickar

Långvariga blir lyckorusen,
stannar och ger mig mera

Varma vindar bildar susen,
omfamnar för att vibrera

Av oss i vår extas

Kommer i trans
när du vet hur jag ska tas

i facklornas heta dans

Med fascinerande balans




Bunden vers (Rim) av amolunda
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-13 12:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes like it a lot!
2013-10-13
  > Nästa text
< Föregående

amolunda
amolunda