Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur arkivet


Ett hjärta av guld



Letade guld i ditt hjärta
Så nu är jag rik..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-13 17:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt!
2013-10-14

  Eliza-69
vacker o rik <3
2013-10-13

    Ken Cassel
Letade guld i ditt hjärta

Fann en del

Så nu är jag rik...

Kramar
2013-10-13

  Larz Gustafsson VIP
"I've been a miner for a heart of gold" (Neil Young)
2013-10-13

  M M Mannheim VIP
Och jag blir rik av din poesi!
2013-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish