Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


82.Osäker

DU är min Gåva
JAG är din Gåta

i tusen år var vi gömda för varandra

Nu ÄR VI HÄR...

Ett förbigående ett moln
som ligger över hans panna siar om

ett plus ett
inte alltid två




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-13 18:25



Bookmark and Share


  aol
så fin stil och känsla till en fin bild,
2013-10-13

    ej medlem längre
Så fint!
om känslan..och livet
bilden är bara för vacker!
2013-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP