Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text är en text.. Inte alltid en sanning/ Nina


Bara så ni vet..

Jag är Jag
Du är min läsare
Ger dig gärna varma ord
Ur mitt inre
Sinnliga
Ibland våta
Lånade
Ej ägda
En gemensam nämnare
Bland önskningar
Läs och njut
Om det behagar
Det gör mig glad
Men!
Jag är Jag
Gå inte vilse i skrivna ord




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 222 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-13 19:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra insiktat!
2013-10-14

  aol
gillas bra skriftat,
2013-10-13

  M M Mannheim VIP
Mycket bra skrivet! Du har helt rätt. Det är vad jag tror det flesta av oss tycker.
2013-10-13

  KYREUS of Sweden
Gillas!
2013-10-13

    ej medlem längre
Bra skrivet och sant.
2013-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish