Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag slukar dina ord

Lånar dig en stund
Smakar på dina ord
Stjäl mig en kyss
Älskar
Hungrar
Ler genom tårar
Aldrig ägd
Inte heller rörd
Men Berörd
Av en illusion




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 206 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-10-13 20:29



Bookmark and Share


  queenia
precis så...

Är det att läsa
poesi... <3
2013-10-14

  Lars Hedlin
Life an illusion!
2013-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish