Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varken eller


När guldkäppen och de nya tänderna lyser
i solen

Drar en obemärkt vind förbi,
gnager på den köpta fasaden och
blottar den nakna huden

Kvar står
en människa -
varken bättre eller sämre





Fri vers (Fri form) av Yarissa
Läst 363 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-14 13:28



Bookmark and Share


  Nina.H
Djup i denna fina text.. bra skrivet!
2013-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa