Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efteråt

Pulsen slog hårt,
andningen ångade

Det som var svårt,
vi med kraften fångade

Nu när det är över,
blir vilan lam

Med drömmar som söver
och lärdom tam

Att inse sitt bästa
när timmen slås

Få inge siesta
efter ohämmat flås

Sömnen blir god sen,
man vaknar med lust..



..att gymma igen

och ta ut all sin must!




Bunden vers (Rim) av amolunda
Läst 218 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-10-14 17:26



Bookmark and Share


  Stigi Skog
En svulstig text med mycket must och energi i. Bravo!
2013-10-18

    ej medlem längre
En skojig dikt med flyt och humor!
2013-10-15

  Knickedick
Riktigt bra och inspirerande. Får pallra mig till gymmet
2013-10-15

  Lars Hedlin
Mycket bra ..Gillas ;)
2013-10-15

  PPQ
denna text tåls att läsas om och om igen
2013-10-15

  queenia
härligt lekande ord!

2013-10-14
  > Nästa text
< Föregående

amolunda
amolunda