Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör ont


Det hände igen

kom som en blixt

från en klar himmel


Din vassa tunga

borrare djupt

in i mitt hjärta


Det gjorde oerhört

ont


Försöker glömma

men dina fula ord

ekar i öronen











Fri vers av maija tuori
Läst 352 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-14 21:11



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Bra skrivet och det är lätt att känna hur det känns. Inte alla gånger kul att vara kvinna.
2013-11-04

  Bibbi VIP
Känns igen.

Genomgår detsamma.
2013-10-15

  anits VIP
Det är hemskt att utsättas för sånt
vet hur ont det gör
2013-10-15

  aol
ruggigt att behöva utsättas för sånt, kram,
2013-10-14

  walborg
Elakhet behöver bemötas och speglas rakt framifrån
2013-10-14
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori