Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten tröst


att aldrig kråkorna få träffa...

 

Sparkar kråkor, 

smärtans råkor,

fjättras ständigt

och utvändigt! 

 

Trummor bankar

spränger tankar, 

symfonier kroknar

så som hoppet sloknar!

 


Slår ifrån mig, detta brustna

önskar ej leva i  det ruttna.

Tröstar dig min vän och rädsla

att jag aldrig dig kan städsla!

 

 




Bunden vers (Rim) av queenia
Läst 326 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-15 01:50



Bookmark and Share


  Anna*
Snyggt i ord och tanke. Applåderar
2013-10-15

  Lars Hedlin
Fin text!
2013-10-15
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia