Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Organ i sera

____________

Du är en vampyr

Jag vill inte leva

för evigt

 

Draperar min hy

maskerar mina

kroppsdelar

 

Försvinner i natten

 

Åter i morgonen

inser jag sanningen

Drar för gardinen

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-10-15 03:14



Bookmark and Share


  Mike
Underbart skrivet! En obehaglig atmosfär som kryper in under huden.
2013-10-16

  SatansSon VIP
bra tanke. bli vampyr och sent inse det.
2013-10-16

  ULJO
Starkt berörande skrivet
2013-10-15

    ej medlem längre
Mystisk, stark och lite obehaglig...
2013-10-15

  petter rost
Magica du magiska, vilket känslig beröring av skräckisgenren du gör, men så mycket vidare, så mycket djupare, så mycket mer berörande. Magnifikt!
2013-10-15

  Tess74
Vampyr..ordet väcker mig, jag älskar dom, men förstår att det är en liknelse bara. Starkt och snyggt som alltid
2013-10-15

  Maria Sundelin VIP
Gillar liknelsen i denna.
Kramar
2013-10-15

  Lars Hedlin
Starkt och känsloladdat!
2013-10-15

    ej medlem längre
Derrière un
rideau! Tres bien..

2013-10-15

    ej medlem längre
Flykt?
2013-10-15

  queenia
snyggt.. :D
2013-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP