Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakom det skrivna ordet

många har facebook, twitter, bloggar

vad det nu än må vara vi är med i

skrivs ord

meningar

vi kan alla välja vad för något

vi vill förmedla till de som läser

om vi bara vill skriva positiva saker

på de sociala medier som finns

tror de som ej känner oss på djupet

att vi bara mår bra hela tiden

att vi aldrig har en endaste motgång

på färd på livets stig

låt så vara

den som skriver kanske bara

vill greppa i ljusglimtarna som finns

bland motgångarna

för att påminna sig om

att livet även har bra stunder

bakom det skrivna ordet

har du tänkt någon gång

du som läser

att det kan finnas mörka dagar

svåra stunder

även om ej så framstår

av det skrivna ordet

tänk en gång extra

du som läser

tänk utanför din "box"

någong gång

innan du dömer vad som skrivs

innan du lägger in åsikter om

vad som skrivs

undrar du något om någon vän

fråga

kanske du finner ni är ej så olika ändå

en del av oss kämpar

sliter med vårt eget

greppar efter ljusglimtar

som finns mitt i allt mörkt

bara om man skriver ned dessa

påminns man om dessa

bakom det skrivna ordet

kan finnas annat som man ej vill

alla ska veta

alla är vi olika

alla har vi olika sätt att hantera

saker som sker

om någon nu som har det tufft

vill jobba

försöka

döm inte

låt den personen få försöka

på sitt sätt

utan att tycka

tänka

att människan gör fel

kanske är det rätt

för den som gör så

för att orka

allt annat som kaos äro

bakom det skrivna ordet

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av wiria77
Läst 210 gånger
Publicerad 2013-10-15 09:36



Bookmark and Share


    AA VIP
Bra och insiktsfullt. Det skrivna ordet kan också vara ventilen för att stå ut i ett kaos. Kanske också medlet för att bli bekräftad.
2013-10-15

  ULJO
Fin text som berör mig som läsare
2013-10-15

  Lars Hedlin
Bra skriftat!
2013-10-15
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77