Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nää..

Jag leker med orden du ger mig
Fastnar i en fantasi
Men är fortfarande förankrad i verkligheten
Jag vet att du kan sätta min värld i gungning
Ler åt tanken
Stannar i säkerheten




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 243 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-15 20:27



Bookmark and Share


  agneta pichler
igenkännande.. haha
2013-10-17

  Lars Hedlin
Bra mycket bra!
2013-10-16

  M M Mannheim VIP
Och skicklig är du att leka med ord.
2013-10-15

    ej medlem längre
Let her out baby! ;-)
KramZ*
2013-10-15

    ej medlem längre
Sköna tankar.
2013-10-15

  aol
gillas,
2013-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish