Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken


Det som är sant
syns så märkbart

Så naket
att rodnad sker

Det som är sant
är så enkelt

så självklart

att man älskar det
även om det är förenat

med ångestladdad smärta

Det som är sant
bringar rymden

i gungning

och du finns där!




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-15 23:41



Bookmark and Share


  queenia
klockrent.. :D
2013-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST