Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


En Vän & En Penna

En vän och en penna,
Är allt som helar
I en stad som är trasig.
Där orden som sägs,
Ljuger för tanken som inte hörs
Här är fabrikat är fabrikerat
Och leenden hemliga tecken
Som förvandlar godhet till ett spel-
Med regler som rivits sönder.
Men med en vän och en penna,
Om jag ser det från en höjd,
Kan jag ändå tycka att
Den här staden är vacker.




Fri vers av Flicka Nummer Elva
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-15 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flicka Nummer Elva
Flicka Nummer Elva