Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråskimrande Människor

Mina människor är inte simpla
Dem är inte målade i svart eller vit
Dem är gråskalor - komplexa

Jag har inte förmåga att hata
Någon jag en gång älskat

Jag har inte förmåga att förtränga
Någon jag en gång värderat

Dina handlingar känns, dem bränns
Men dem förintar ingenting
Dem bygger upp dig, till något annat
Och mig, till något mer

Varje tanke, känsla, förnimmelse
Av en annan människa
Tvinner trådar i mig
Som inget kan förgöra

Jag är den jag är
Trots dem

Jag är den jag är
Tack vare dem

Jag är den jag är
Och ni finns alla kvar

I hjärtat
I hjärnan

I fucking själen




Fri vers av Flicka Nummer Elva
Läst 98 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-04-01 01:07



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Varje tanke, känsla, förnimmelse
Av en annan människa
Tvinner trådar i mig
Som inget kan förgöra

- Vackert skrivet, jag tror du är spot on helt och hållet.
2023-04-02

  Foten 5
Vackert :)
2023-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Flicka Nummer Elva
Flicka Nummer Elva