Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Traumatiskt Lycklig

Suddiga bilder från det förflutna
Gör volter i mitt inre

Dem väcker massa känslor
Som en gång, alla gånger
Känts som knivar och gevär

Men som på något sjukligt vis
Nu känns lite lyckligt nostalgiskt

Ska trauma verkligen kännas så?




Fri vers av Flicka Nummer Elva
Läst 70 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-03-03 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flicka Nummer Elva
Flicka Nummer Elva