Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en Bitter Sanning

Ytterst lite vet man
Om det som gör att en människa
Kan bli så mycket viktigare
Kännas så mycket mer
Än alla andra

Men så är det

Det får förfärligt många människor
Lära sig
Vare sig dom vill eller ej




Fri vers av Flicka Nummer Elva
Läst 105 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-10-12 02:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej. Jag är inte feminist.
Mindervärdeskomplex har jag. Så det skriker om det.
Skäms inte alls för det.

2023-10-12

  Foohexa
han talar av erfarenhet i ämnet
2023-10-12

  Larz Gustafsson VIP
Ofta bottnar det i mindervärdeskomplex.
Därav all feminism.
2023-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Flicka Nummer Elva
Flicka Nummer Elva