Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan, Föralltid

Flickan har brunnit
Brunnit till glöd
Brunnit till aska

Flickan har skrikit
Skrikit sig hes
Skrikit sig döv

Flickan har skadats
Skadats av andra
Skadats av sig själv

Flickan har älskat
Flickan har hatat
Flickan har varit helt jävla apatisk

Flickan har sårats
Sårats i själen
Sårats i hjärtat

Men

Flickan har lärt sig
Av erfarenhet

Hon har lärt sig
Att allt har ett värde
Ett ovärderligt värde

Det onda, det fula, det sjuka

Flickan har lärt sig
Att fucking leva

Flickan finns kvar
En del av flickan
Är kvar, föralltid.




Fri vers av Flicka Nummer Elva
Läst 89 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-03-03 22:50



Bookmark and Share


    Julia Engström VIP
Vackert o sorgligt! gillar denna dikt.
2023-03-08

  Lustverket VIP
Yes. Gillar det statementet.

Det verkar ha börjat rinna nu?
2023-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Flicka Nummer Elva
Flicka Nummer Elva