Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes namn




Jag viskar hennes namn för mig själv
I kudden
Så ingen hör
Gnider mig mot lakanet
Önskar att det var henne jag gned mig mot
Hennes mjuka bröst
Som jag vill smaka på

Jag viskar hennes namn för mig själv
I huvudet
Så ingen hör
Gnider mig mot mina fingrar
Önskar att det var hennes hud i mig
Dom mjuka händerna
Som jag vill smaka på




Fri vers av Tess74
Läst 283 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-10-16 12:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Varmt i ömhet!
2013-10-17

    Dan Myrbeck
Erotiskt finstämt!
2013-10-16

  PPQ
känns som om ala kan känna igen sig, läsa och le och dessutom kommer jag att tänka på dikten "en stygg flicka" av Boyé
2013-10-16

  Angel of love
Längtan strålar.. Dina drömmar känns.
Väldigt fint.
2013-10-16

    ej medlem längre
längtansfull..och mycket vacker!
du skriver om kärleken ömt..
och övertygande..
2013-10-16

  Eliza-69
härligt... ;)
2013-10-16

  M M Mannheim VIP
Kärlek som kärlek, njutning som njutning!
2013-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74