Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är din.. Viskar Du

Din andedräkt mot mitt öra
Svagt stönande av längtan
Jag vill att du gör
Det du vill
Jag är din
Viskar du
Jag ler..
Jag vet
Känner dina hjärtslag
Under sökande händer
Pulsen mot mina läppar när jag kysser din hals
Låser dina händer i mitt grepp
Tar vad jag vill ha
Låser blicken i din
Och världen runt i kring
Den finns inte längre




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 204 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-10-16 13:52



Bookmark and Share


  agneta pichler
oerhörd känsla..


2013-10-17

  Lars Hedlin
Mycket bra och varmt!
2013-10-17

  Eliza-69
snyggt o vackert..
2013-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish