Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor vågar sig fram i tankarnas hav...


Aldrig mer

Sakta och säkert, förändringar
av livets öde framgår,

när våra laddade sändningar
av känslostormar pågår

Kalla vindar viner,
man blir frusen till tusen

när solen ej skiner
på rusen och ordbrusen


Skapar oro och skam,
måste ta nya tag

Bort med gammalt damm
mot en ny dag

för dej och mej,
när vi söker nya mål

Aldrig mer säga nej
till glädje och skål..


..och de drömmar vi tål!




Bunden vers (Rim) av amolunda
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-16 14:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text som berör
2013-10-17
  > Nästa text
< Föregående

amolunda
amolunda