Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

It´s not me, it´s you.

Jag önskar att jag vore enklare
och lättare att förstå
Jag önskar att jag vore vänare
Då skulle du kanske inte gå
Jag önskar att jag var som henne
För då skulle du vara här
Jag önskar att det var som förr
Dina händer, min nacke och det där
Jag önskar att jag kunde tro
När du får saker för dig så lätt
Men jag vet att det här är över
Du kan inte, du har nog rätt

För jag är som jag är
Och vill inte vara mindre












Fri vers av O W R
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-03-10 16:30



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Tajt och bra rimmat. Och rätt på saken.
2006-03-10
  > Nästa text
< Föregående

O W R
O W R