Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädd för orden





"jag tror
att jag älskar dig"

"tro
får du göra
någon annanstans"


finns det plats för kärlek
i en sargad själ
i ett evigt blödande hjärta
finns det plats
för något mer
än en evigt förbrännande smärta ?


finns det plats för vänskap
i en förvrängd sanning
i en tanke som ofta blir två
finns det plats
för något annat
än att tyst balansera fram på tå ?





Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-16 21:40



Bookmark and Share


  agneta pichler
mycket vackert
skrivet Gunnar..


2013-10-17

  Gunnar Hilén VIP
tack Finland x två
2013-10-17

  Pirjo VIP
..kan bara hålla med !
2013-10-17

  Minkki VIP
ibland är du bara så bra, det utnötta hjärta- och smärta-rimmet känns nytvättat i den här kontexten..
2013-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP