Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att äntligen komma ut


En hyllning till livet

Stor

stark

vild

och vacker


Ilska




Fri vers av livsdans
Läst 420 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-17 05:22



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
Härligt! (kan känna igen mig :)
2013-10-22

  Elwania
go for it

2013-10-17
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans