Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmar är som en påse Gott & blandat, oftast mer blandat....


Stupstocksdrömmar!

Inatt drömde
jag
att jag
dog 
ensam
oälskad
till ljudet
av burop
och spott.

Dömd
till livstid
i stupstock
på Stora torget
för mina
vidriga brott
mot internets
intet ont anande
befolkning.

Året var
runt 1800.....

Coolt!




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-10-17 11:25



Bookmark and Share


  aol
ler lite i ruggigheten,
2014-01-17

  Nina.H
Haha.. drömmar e knepiga..
vad som helst kan hända :)

2013-10-18

  agneta pichler
drömmar.. jaja

då e du ingen snäll gosse
ute i cybervärlden,,

med tanke på drömmen
2013-10-17

    ej medlem längre
Ha haa..:D
Kul text! Bra!
2013-10-17

  KYREUS of Sweden
On the Spot!
2013-10-17

  Tess74
Yes coolt!
2013-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP