Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ska nog snygga till mig lite ikväll


Dubbla tankar

 

Jag ska träffa honom en sista gång
för att få läsa lusen av honom
och sen gå vidare med mitt liv
tänkte hon bestämt

medan hon noggrant valde
bland sina vackraste
spetsunderkläder

@






Fri vers av Elina Vacker
Läst 409 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-10-17 15:42



Bookmark and Share


    J. Herward
Slående. Exakt.
2013-10-23

  Armo
Vad hjärnan säger och vad hjärtat vill :) Grymt!
2013-10-23

    ej medlem längre
Så bra är det, härligt att läsa:)
2013-10-19

  Schizooliza
Yes!! Bara höra av dig om du skulle behöva ha förstärkning också:)...tänkte jag o satte dit ett smily.
2013-10-19

  Jordgubbsodlare
bloglovin!
2013-10-17

  erkki
Man är man
och kvinna kvinna
en är grann
och en vill vinna
Under huden något kika
Är vi inte ganska lika?
För
visst så gör det
ofta susen
att bli klappad
lätt på blusen.
2013-10-17

    ej medlem längre
han köper säkert nytt!
på NK
2013-10-17

  queenia
ååååh.. klockren...
2013-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Elina Vacker
Elina Vacker