Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden publicerad med tillstånd av tjejerna, Veronica och Hanna. Foto och Redigering: Queenia


Så min sköna

 

 

låt oss dansa,

mot vårt öde!


Låt oss leva, skratta,

inte bindas av den röde!


Spela låten, som du älskar

låt oss mötas i symfonin!


Håll i mig, och jag i dig,

till slut vi möta amnestin.




Bunden vers (Rim) av queenia
Läst 507 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-10-17 21:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så jäkla bra! ;)
2013-10-18

  Ninananonia VIP
Tycker om ..
2013-10-17

  Eliza-69
vackert..
2013-10-17
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia