Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krav i mörkret

 

 

 

Kräver av dig

ditt blod, din vilja,

liksom du krävt mig,

i alla dar.

 

Slöjorna åtdragna äro,

för din lust, jag bär

dem stlla, tills vår

pakt sluten är.

 

Sjung nu sången,

stilla, om den natt

du branden tände,

sova vill jag nu.

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av queenia
Läst 349 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-10-18 00:19



Bookmark and Share


  ULJO
Sensuellt och vackert
2013-10-22

  Saru
Gonatt.
2013-10-20

    AA VIP
Vackert.
2013-10-19

  SatansSon VIP
påminner om boye. bra.
2013-10-19

  träsnidaren
Mycket inlevelsefull text, tycker om den.
Lite erotisk och "farlig".
2013-10-19

  Lars Hedlin
Likt en kraft som drar ......
2013-10-18

  PPQ
det är detaljerna, de smarta ordvalen som gör denna text till vad den är
2013-10-18
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia