Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I gave you my mornings.

I gave you my mornings.
And you gave me yours.
Later on, you gave me your arms, your shoulder.
Something to lean into.
Something to make me feel less empty when I had
no more mornings left to give away.




Bunden vers av Liiindis
Läst 259 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-10-18 01:55



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Morgondagen är en gåva. Vänskap eller kärlek till det som frodas, någon som finns där i dina dagar.

En bra text.
2014-04-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
bra sammansatt!
2013-10-19

  SellwiN VIP
riktigt bra skrivet :)
2013-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Liiindis
Liiindis