Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Body and happiness.

Han var en nobody, som han själv skulle påstå.
Ganska abstrakt.
Kanske är det så en somebody skulle uttrycka sig.
Och frågar man anybody,
så skulle det nog infalla sig en bit ramaskri.

Men han gjorde mig L Y C K L I G.

~ Och är det inte det som är själva poängen?




Fri vers av Liiindis
Läst 359 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-08-25 00:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lyckan är inte det som det är för en som är det skall aldrig veta det så känn inom och se om det finns en som skall veta dig så är det med det
2015-08-29

  Hon kallar sig poet VIP
Så bra beskrivit hur det där med vem man nu ska anses "vara" är obetydligt så länge man "är" nån ändå för nån :) - beteckningar är alltså så pointless,
eller hur...? :)
2015-08-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
det är det som är det allra viktigaste
2015-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Liiindis
Liiindis