Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blott Älvor kan sjunga så stenar gråter


Över myren klingade hennes pärlande skratt

Hon dansade med dimmorna i morgonen

Den tidiga



En röst ur fjärrans tider var hennes gåva

Då hon sjöng så fagert att stenar grät

Mossan av tårar lät sig viga




Prosa (Fabel/Saga) av Carl Mikael Fäldt
Läst 993 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2013-10-18 06:56



Bookmark and Share


  Eugen VIP
Mycket vacker! Den återkommer jag till!
2016-10-15

  H.C.B
kanske en utav dem allra bästa. Tack!
2016-06-10

  Alysse VIP
Förtrollande vacker dikt med natursköna målningar. Framför mig ser jag myren där den vackra älvan dansar bland gyllene hjortron iklädd dimmornas slöjor. Hennes röst är inte av denna världen. Med sin sång berör hon Allt, även den hårdaste sten. Underbar poesi!
2016-04-09

  bumerang
Poesi. Underbart att läsa.
2016-04-07

  Hanna Mari Wallin
helt ljuvlig med sorgens stämma skrivet

berörande fint
2015-10-04

  Lollitta VIP
Över myren klingade hennes pärlande skratt

_____!!!!!!!!!!!!!!
2015-02-11

    ej medlem längre
Guld. Bara titeln är värd det, tack för läsningen.
2014-11-28

  gunnnar nylund VIP
Fint, ett sagoskimmer alstras ur dikten!
2014-09-01

  DustyRoad
Härlig.
2014-09-01

  Gisela Nordell
som en älva lekande lätt
över tankemyren
2014-01-06

  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2013-10-24

  Bibbi VIP
Helt ljuvlig.
2013-10-24

  haw
jag älskar denna, så vackert skrivet och vacker innerbörd
2013-10-24

  Maria Sundelin VIP
EEn fin text som får mig att tänka på Elina i boken Som om jag inte fanns
2013-10-23

  thyra
Underbar läsning! Tack!
2013-10-23

  HelenaW
Andas in den kyliga luften, är där på myren.. Underbart..
2013-10-20

  Nina.H
Älskar dessa mystikens dimmor..
Underbar läsning!
2013-10-18

    ej medlem längre
SAGOLIKT FIN!
2013-10-18

  aol
så vackert skaldat här vännen,
2013-10-18

  Fem hjärtan VIP
åh, så sagolikt vacker!
2013-10-18

  Palett
Fin stämning i din text !
2013-10-18

  queenia
Ljuvligt! Härligt! Livsbejakande!


2013-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt