Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fladdrande lågor från ljusen på bordet

rummet fylls av ljud pianomusik

smeker mitt inre

stillar en orolig själ

väl är

vi har varandra

energi vi ger 

till varandra

klandra ej andra

vandra istället

sida vid sida

med de du energi får utav

i rummet finns harmoni

lugn

fladdrande lågor från ljusen

på bordet får tankarna

vandra

stilla

flyta iväg

till en annan värld

dit endast du själv

kan nå

kan finna

änglarna finns där för alla

som behöver

deras smekande vingslag

skyddar dig

mig

oss 

alla

som må behöva

de finns där

nära

tätt

nära

vakar ömt över alla 

som behöver

skyddar

värnar

vägleder




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-18 10:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skaldat
2013-10-24

  ULJO
Mycket bra skriftat
2013-10-21

  Palett
Fin text med stämning och goda tankar
2013-10-18

    ej medlem längre
så fint så!
2013-10-18

  Lars Hedlin
Så fint skrivet!
2013-10-18
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77