Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det innersta målar upp ytan



Hans bländande leende
och det vackra, klara seende..

..ifrån djupa brunnars glimt,
är för henne ofrånkomligt nimt

Som att vid havet sitta
och mot horisonten titta

Där himmel och hav möts i harmoni
och känsla med fantasi är fri

Hans yttre utstrålar
vad hennes inre slutmålar

Från deras ödens palett

Av lycka, tårar, blod och svett



På ytan av allt som skett..






Bunden vers (Rim) av amolunda
Läst 121 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-18 14:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint och varmt skrivet!
2013-10-18
  > Nästa text
< Föregående

amolunda
amolunda