Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rapport från berget.

höj volymen så jag slipper höra
dig andas.

skatorna verkar inte bry sig
om vare sig universum eller stängda ansökningar.

apoteket stänger klockan sex
i morgon, söndag, är det stängt.

dubbelradiga påtagligt plågade rader
hamras hårt på trasigt tangentbord.

sänk volymen så jag kan höra
dina hjärtslag.




Övriga genrer av kalle ankus
Läst 160 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-18 19:37



Bookmark and Share


  Xuvetyn
Det känns som du orienterats mot någonting ännu mer excentriskt än tidigare, låt säga två år sedan, redan då var det underligt dock konventionellt. Jag gillar grejer som "ansökningar" och den varierande stilen i "dubbelraderna", första och sista antyder romans, nr. 2 en reflektion, nr 3. ett konstaterande, nr. 4 känslobetonad. Kör vidare på den stilen.
2013-10-20

  Marianne Räf
Mkt fint med börjans och slutets
motsatta speglingar. Det var på
något sätt ett 'lyckligt slut' och
det gillar jag, gör säkert många! (:
2013-10-18

    ej medlem längre
"dubbelradiga påtagligt plågade rader" är humor. påtaglig känsla i den här.
2013-10-18
  > Nästa text
< Föregående

kalle ankus
kalle ankus