Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jupiter.

Jupiter stod lågt, nådde knappt över horisonten.
Det trasiga hade landat på stranden.
Tittade sig förundrat omkring.

"Är det här vägen ner?"
"Hur djupt ska du?"
"Dit där det gör ont"
"Då har du kommit rätt"

Jupiter försvann bakom sanddynerna.
Det trasiga reste sin rygg och gick ut i havet.
Svart som det blivit med tiden.

Tittade aldrig mer tillbaka.




Fri vers av kalle ankus
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-03 21:33



Bookmark and Share


  M:tin
Mars är styrka och kyla, Venus är kärlek och värme, dig minns jag från Dikta.se! :)
2019-06-03
  > Nästa text
< Föregående

kalle ankus
kalle ankus