Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytan.

Är det bly som dämpar vågorna på den spegelblanka ytan?
Har du blandat silver där i ?

pärlemor som vilar
mellan illusionen av berg där längs landsvägen
nere vid bryggan
nere vid havet
nere i brynet
där finns där
som inte gick att skriva ner




Fri vers av kalle ankus
Läst 22 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-06 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalle ankus
kalle ankus