Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hud.

Två millimeter hud, skyddar blodet
Som vill blandas

Som saft

Är du hallon
så är jag vatten

Trycker min hud mot din
Din hud mot min.




Fri vers av kalle ankus
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-12 20:17



Bookmark and Share


  Monica Lindgren


Fint! Jag läser dikten som en kärleksdikt.
2021-04-18

  Monica Lindgren


Fint! Jag läser dikten som en kärleksdikt.
2021-04-18
  > Nästa text
< Föregående

kalle ankus
kalle ankus