Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart ljus

Du är fläckarna på min sol

dom svarta hålen i mitt kosmos

Du är dalarna som får mig att njuta topparna

Tack min sköka




Fri vers av Edrik
Läst 552 gånger
Publicerad 2006-03-10 20:36



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Åh denna är inte att leka med!
*ryser*
Tack!
2006-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Edrik
Edrik