Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


87.Du...


Du ... Jag . Isär . Plågsamt hjärta slår .
I blåa rummet . MUSIK _ ÄR _ORD _ÄR _ MUSIK .
Tränger in . Het . Het . Slut . Slut . Börjar inte .
Vem gömmer sig under ormens tunga ?

GIFT . GIFT . GIFT .

Jag är förgiftat med SKÖNHETENS ORD .




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-19 09:35



Bookmark and Share


  petter rost
Då är du gott förgiftad Lollitta. Du skriver så det slår och det slår - gott!
2013-10-19

  aol
ruggigt djupt berörande skrift,
2013-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP