Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhetens gissel


När timmarna går i ensamhetens tecken
Går jag barfota bland höstlöv

Låter mina tårar blanda sig med daggen
Smälter samman med mörkret


Och allt är som vanligt




Prosa av Carl Mikael Fäldt
Läst 216 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-10-19 20:24



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Höst och ensamhet; finns det något sorgsnare, något mer melankoliskt, något vackrare?

Du fångar allt det där så bra i din text!
2013-10-28

  Fem hjärtan VIP
Så djupt berörande och så poetiskt utryckt...!
2013-10-20

  Nina.H
Vackert uttryckt om ensamhet,
poesi som känns!
2013-10-20

  aol
så oerhört berörande, ja ensamhet är bra när man väljer den, men inte annars, kram fina poetvän,
2013-10-19

  agneta pichler
sök fig till trösten
bland poet vänner

jag kan hålla din hand
smeka din kind

så du ensam aldrig förblir
2013-10-19

    ej medlem längre
"Hon" berörs av orden..
2013-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt