Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste bara

Den spricker upp ibland
lite okontrollerat
sådär

En röst som vill tala
innanför
inifrån

Kanske blir det bara
samma
samma

Kanske spelar det
ingen som helst
roll

Eller så är det
tvärtom
livsviktigt

Bubblande
bortom
allt

Den flyter upp
till ytan
ibland

Måste vara
måste tala
måste bara

Så där på sidan
bredvid det vanliga
Det där som kallas
livet




Fri vers av Yxeli S Italo
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-20 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yxeli S Italo
Yxeli S Italo