Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God natt

Det regnar
Surprise
Grå, grå, grå
Solen gick i moln
återkommer i april
God natt, jord

Det är kallt
inte knastrande friskt,
vinterkallt
Nej, det är råkallt
En fuktig och inträngande,
kvävande kyla

Ser verkligen fram emot november
Höststormarna
Svart, svart, svart
No mercy
och sen ännu mer
mörker




Fri vers av Yxeli S Italo
Läst 224 gånger
Publicerad 2014-10-19 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yxeli S Italo
Yxeli S Italo