Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

November

Det är november. Det räcker som ursäkt. Mörkt, nej svart jämt. Han suckar. Lufsar genom mörkret på väg bort. Går och går och går. Det finns liksom ingen anledning att stanna. Det är för tråkigt allting, för att spela någon som helst roll. Människor, jobb, livet. Hur motiverar man sig en sån här dag, då grått är gråare än grått. Alla är på dåligt humör, människor, djur, natur. Självaste naturen är som dränerad, blodlös, färglös. Meningslöst. God Natt. Det är november. Det räcker som ursäkt.




Fri vers av Yxeli S Italo
Läst 198 gånger
Publicerad 2013-11-16 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yxeli S Italo
Yxeli S Italo