Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Moll

Skriv en sång om mörker,
Nynna vassa kalla melodier,
Få kalla kårar att krypa i mig.

Låt demoner bli noter
Och djävulen leda dina fingrar
När de skriver, när du spelar.

Jag vill inte höra att du älskar mig,
Sjung inte om kärlek
Den tror jag inte på.

Jag vill se ditt mörker och höra det,
För det enda som är äkta
Är det som gör ont.

Jag vill veta vad som sårar dig,
Så att jag kan låta dig
Röra mig.




Fri vers av Flicka Nummer Elva
Läst 355 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-20 22:04



Bookmark and Share


  Robin V
Riktigt bra!
2013-12-10

  anathema VIP
Välformulerat och träffande. Mörkt utan att bli överdrivet, genom en kallt konstaterande ton. Gillas.
2013-10-20

  peter markurth
bra
2013-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Flicka Nummer Elva
Flicka Nummer Elva