Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt bröst

Dova klangen,
trampar takt,
symfonier i en pakt!

Orden mången,
stegras i nån's hjärta,
klagorop i smärta!

Fylla sången,
i oros bröst,
duvsång till din tröst!






Bunden vers (Rim) av queenia
Läst 391 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-21 06:13



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint och starkt skrivet
2013-10-24

  anathema VIP
Fin sång. Gillar metaforerna och rimmen. Applåder!
2013-10-21

  Bibbi VIP
Griper tag.
2013-10-21

  Lars Hedlin
Känsla i beröring !
2013-10-21

    ej medlem längre
Sorgesamt. Fint diktat med rim och takt
2013-10-21
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia